Campioana României la polo, formaţia orădeană CSM Digi, dispută în acest sfârşit de săptămână jocul din etapa a III-a a grupelor preliminare din Liga Campionilor Europeni.

Formaţia bihoreană s-a deplasat în Serbia, la Belgrad, pentru jocul cu echipa locală Partizan. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 19, şi se anunţă foarte dificil, echipa sârbă fiind una dintre cele mai bune formaţii ale grupei, cu toate că în prima rundă a înregistrat doar un rezultat de egalitate, în bazin propriu, cu Galatasaray Istanbul.

Din păcate, CSM Digi se prezintă la această dispută după înfrângerea din primul joc, cu Szeged, campioana Ungariei, dar care este favorita grupei şi chiar şi a competiţiei în sine.

Meciul va fi transmis în direct, de Digi24 Oradea, iar transmisiunea va fi precedată, de la ora 18.45, de o ediţie specială a emisiunii "Divizia Locală". Nicolae Mihalcea îl va avea ca invitat pe fostul căpitan al Crişului Oradea, Ivan Fejer, finalist în 1981 cu formaţia orădeană a Cupei Cupelor, campion naţional şi participant la Jocurile Olimpice cu naţionala României. Alături de acesta Nicolae Mihalcea va face o analiză a meciului de la Belgrad, arată o informare din partea Digi24.

În celălalt joc din grupa D, în runda a III-a se întâlnesc Galatasaray Istanbul şi Spandau Berlin.

Într-o altă ordine de idei, în cadrul grupei A, la partida dintre Voualigmeni şi Schuurman unul dintre arbitrii a fost delegat orădeanul Ladislau Vekerdy.


Grupa D, Etapa a III-a din Liga Campionilor Europeni la polo:

Sâmbătă

Ora 19.00 Partizan Raffeisen Belgrad - Digi Oradea
Ora 21.30 Galatasaray - Spandau 04 Berlin


Clasament:

1. Szeged 6 p
2. Partizan 4 p
3. Galatasaray 1 p
4. Oradea 0 p
5. Spandau 0 p