Campioana României la polo, formaţia orădeană CSM Digi a fost învinsă, sâmbătă seară, la Istanbul, în cea de-a şasea etapă a grupei principale B din Liga Campionilor.

Elevii antrenorului Dorin Costrăş s-au confruntat cu formaţia locală Galatasaray, care i-a întrecut cu scorul de 11-9, după ce la pauza mare turcii conduceau cu scorul de 7-4.

Meciul a început într-o notă de echilibru, primul sfert încheindu-se la egalitate, după ce ambele echipe au înscris câte trei goluri. Din păcate însă, echipa gazdă s-a desprins pe tabelă în sfertul II, când a marcat patru goluri, timp în care orădenii au înscris doar o singură dată.

În jumătatea secundă, partida a redevenit echilibrată, următoarele opt minute aducând, din nou, câte trei goluri în contul celor două formaţii, astfel că în pauza dinaintea ultimului sfert s-a intrat cu scorul de 10-7 pentru Galatasaray.

În ultimele opt minute ale confruntării, jucătorii antrenaţi de Dorin Costrăş au încercat să revină pe tabelă, dar au recuperat doar un gol din diferenţă, după ce şi-au adjudecat ultimul sfert cu scorul de 2-1.

Astfel, CSM Digi a cedat jocul de la Istanbul cu scorul de 9-11 şi după şase etape rămâne pe locul VI, ultimul al grupei, cu un singur punct acumulat, de la egalul din tur, de la Oradea, cu Galatasaray.


Rezultatele etapei a VI-a a grupei B din Liga Campionilor Europeni la polo

Galatasaray - CSM Digi Oradea 11-9
Spandau Berlin - Partizan Belgrad 10-9
Radnicki Kragujevac - AN Brescia 12-8


Clasament

1. Radnicki Kragujevac 18 puncte
2. AN Brescia 12 puncte
3. Partizan Belgrad 9 puncte
4. Spandau Berlin 7 puncte
5. Galatasaray Istanbul 5 puncte
6. CSM Digi Oradea 1 punct

În următorul meci, poloiştii orădeni de la CSM Digi vor întâlni liderul grupei, echipa sârbă Radnicki, la Oradea, pe data de 15 martie.