Poloiştii orădeni ai echipei CSM Digi dispută sâmbătă seară în Turcia, la Istanbul, jocul cu formaţia locală Galatasaray, din etapa a 6-a a grupei B a Ligii Campionilor Europeni.

Campionii României s-au pregătit pentru acest meci într-un stagiu comun la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" alături de Steaua Roşie Belgrad, deţinătoarea Ligii Campionilor.

Tehnicianul Dorin Costrăş a dorit să-şi pregătească, astfel, cât mai bine jucătorii pentru jocul de la Istanbul, o partidă care se anunţă foarte dificilă, după ce în jocul de la Oradea cele două formaţii au încheiat la egalitate, cu scorul de 9-9.

Deşi vor evolua în deplasare, poloiştii orădeni au ca obiectiv victoria în acest meci, dorind să şi răzbune rezultatul de la Oradea, când au fost foarte aproape de victorie.

Partida de la Oradea a fost analizată pe toate părţile de antrenor şi jucători la şedinţele tehnice, încercând a se depista şi evita pe viitor greşelile care s-au făcut în jocul de la Oradea.

Faptul că formaţia orădeană a fost condusă aproape trei reprize, că a ratat multe superiorităţi numerice, dar şi ocazii clare de a marca, l-a nemulţumit pe Dorin Costrăş, care speră ca şi după stagiul comun cu sârbii de la Steaua Roşie Belgrad să fi reparat aceste greşeli înaintea confruntării din Turcia.

Meciul de la Istanbul, dintre Galatasaray si CSM Digi Oradea este programat sâmbătă, cu începere de la ora 20.30.