După ce şi-au schimbat antrenorul, poloiştii orădeni ai echipei CSM Digi vor încerca în acest sfârşit de săptămână să obţină calificarea în finala Superligii Naţionale. Astfel, echipa campioană s-a deplasat la Bucureşti pentru a continua seria jocurilor cu Dinamo din cadrul semifinalelor play-off-ului campionatului.

În acest sens, Bazinul Dinamo din capitală va găzdui vineri, de la ora 17:45, meciul al treilea al seriei. Cum formaţia orădeană mai are nevoie doar de o victorie pentru a-şi asigura prezenţa în finala campionatului, seria disputelor cu Dinamo se poate încheia după acest joc.

Dacă nu va izbuti însă o victorie în partide de vineri, CSM Digi va întâlni pe Dinamo din nou în cursul zilei de sâmbătă, cu începere de la ora 11:30, tot la bazinul Dinamo.

Meciurile vor fi transmise în direct de Digi Sport.

De precizat faptul că după despărţirea de Dorin Costrăş, CSM Digi Oradea îl are acum ca antrenor pe Ciprian Cîmpianu.

În celelalte dispute din semifinale, Sportul Studenţesc şi Steaua se vor întâlni sâmbătă şi duminică la Braşov, într-o serie de jocuri care se reia de la scorul de 1-1.

Semifinalele se joaca după sistemul cel mai un din cinci meciuri.

Cea de-a doua echipă a municipiului Oradea, CS Crişul va juca în acest week-end tot în deplasare şi tot la Bucureşti, cu Rapid, însă în faza play-aut, pentru locurile V-VIII.


Superliga Naţională

Semifinale Play-off

Vineri

17.45 Dinamo – CSM Digi Oradea

Sâmbătă

ora 11.30 Dinamo – CSM Digi Oradea  

ora 13.45 Sportul Studenţesc Corona – Steaua Bucureşti

Duminică

ora 14.30 Sportul Studenţesc Corona – Steaua Bucureşti

Play-out (locurile 5-8)

Sâmbătă

ora 18.00 Rapid – Crişul Oradea

ora 18.00 AMEFA Arad – Poli Cluj

Duminică

ora 10.00 AMEFA Arad – Poli Cluj

ora 11.00 Rapid – Crişul Oradea