Poloiştii de la CSM Digi Oradea s-au reunit luni seară, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în vederea începerii antrenamentelor pentru următorul sezon competiţional.

"Am avut o mică şedinţă cu prezentări, la care a participat şi Şerban Sere, în calitate de nou preşedinte, cu Dorin Roşca, unde s-a discutat în linii mari despre dorinţa şi aşteptările clubului ca echipa să câştige titlul şi Cupa României, iar pe plan extern să ajungem cât mai departe posibil. A fost stabilit şi programul de antrenamente, cerinţele şi aşteptările noastre în ceea ce priveşte echipa la antrenamente şi meciuri, dar şi participarea la anumite stagii de semicantonamente în Ungaria, pe la sfârşitul lunii, precum şi participarea la două sau trei turnee de pregătire înaintea începerii preliminariilor pentru grupele Champions League", a declarat Gheorghe Dunca, noul antrenor secund al echipei vicecampioane.

La reunirea de luni a lotului echipei CSM Digi Oradea au fost prezenţi Ramiro Georgescu, Tiberiu Negrean, Mihnea Chioveanu, Dorin Creţu, Mihnea Gheorghe, cei din lotul României de U19 - Bogdan Remeş, Viktor Kovats, Istvan Szabo şi Cristian Dobre (ei nu au plecat cu naţionala în stagiul de pregătire comun cu Georgia deoarece au avut examen de admitere la facultate) - dar şi două dintre noile achiziţii ale echipei, Max Costa (venit de la Spandau Berlin) şi Andrei Prioteasa (de la Dinamo Bucureşti).

Conform conducerii echipei orădene, se aşteptă să fie finalizate tratativele cu stranierii, ca aceştia să poată fi anunţaţi public.

Din păcate, o veste mai puţin plăcută vine de la jucătorul Alex Popoviciu, care şi-a încheiat cariera sportivă, din motive personale. De asemenea, nici Gheorghe Dunca nu va mai juca, după ce s-a retras din activitatea de jucător în această vară, însă va fi începând de luni noul antrenor secund al echipei. Antrenor principal rămâne în continuare Kadar Kalman.

La capitolul plecări sunt trecuţi Szabo Roland, care s-a transferat la Miskolc, şi Dusan Markovic, ajuns în Franţa, la Marseille.