Poloiştii de la CSM Digi Oradea, care recent şi-au trecut în cont al optulea titlu naţional consecutiv, vor disputa sâmbătă seară jocul din ultima etapă a fazei grupelor principale din Liga Campionilor Europeni.

Elevii antrenorului Dorin Costrăş vor primi, astfel, în Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" vizita nemţilor de la Wasserfreunde Spandau '04 Berlin.

Mai exact, jocul, care va debuta de la ora 20, va conta pentru etapa a X-a din grupa B a competiţiei.

Având în vedere că este şi ultimul meci pentru orădeni în actuala ediţie a cupelor europene, jucătorii de la CSM Digi speră să obţină acum şi primul succes din faza principală a grupelor, aici unde până în prezent au acumulat doar un singur punct.

În meciul din tur dintre cele două formaţii, de la Berlin, gazdele de la Spandau '04 s-au impus la o diferenţă de două goluri, cu scorul de 8-6. Cum şi-n ediţia precedentă a Ligii Campionilor, cele două echipe s-au întâlnit, când şi-au împărţit victoriile, scor 11-7 la Oradea pentru CSM, respectiv, 13-15 la Berlin, şi de această dată se aşteaptă ca orădenii să se impună în meciul de sâmbătă, fiind favoriţi ai jocului de acasă.

Partida dintre CSM Digi şi Spandau '04 Berlin, de sâmbătă, ora 20, va fi arbitrată de Miroslav Vlasic, din Croaţia, şi Boris Obradovic, din Muntenegru.