Campionii României la polo, jucătorii de la CSM Digi Oradea şi-au aflat marţi adversarul din turul III sau play-off-ul Ligii Campionilor Europeni. În urma tragerii a sorţi care a avut loc la sediul Ligii Europene de Nataţie, acesta este Radnicki Kragujevac.

Confruntarea, decisivă pentru calificarea în grupele principale ale competiţiei, se va desfăşura în dublă manşă, cu primul meci programat la Kragujevac, pe data de 29 octombrie, iar cel de-al doilea, la Oradea, pe 12 noiembrie.

De precizat faptul că echipa Radnicki Kragujevac este vicecampioana Europei, aceasta pierzând finala ultimei ediţii a Ligii Campionilor Europeni, în faţa echipei Barceloneta. Între timp însă au mai plecat câţiva jucători de la Radnicki.

"Echipa din Kragujevac rămâne un adversar redutabil care anul trecut ne-a învins cu zece goluri la noi acasă. Este o echipă de temut, dar asta nu înseamnă că suntem dinainte învinşi. Avem şi noi şansa noastră, pe care ne-o vom juca până la capăt", a declarat antrenorul Dorin Costrăş.

În celelalte trei dispute de baraj pentru accederea în grupele principale ale Ligii Campionilor la polo, OSC Budapesta va întâlni Szolnok, Pro Recco - Mladost Zagreb şi Steaua Roşie Belgrad - Primorje Rijeka.