Elevii lui Cornel Gordan au susţinut luni seară şi marţi dimineaţă primele două stagii comune cu una dintre cele mai puternice echipe din campionatul ţării vecine, Eger fiind, de altfel, şi finalista de anul trecut a campionatului Ungariei. Kadar şi compania mai rămân la Eger până miercuri dimineaţă, când se întorc acasă.

După ce şi-au amânat dubla cu Sportul Studenţesc, din prima etapă a returului, programată în deplasare, pentru începutul lunii viitoare, poloiştii de la CSM Digi vor debuta oficial în noul an la sfârşitul acestei săptămâni, mai exact vineri şi sâmbătă, când este programată dubla cu Steaua.

Plecarea spre Bucureşti va avea loc joi dimineaţă, urmând ca prima confruntare cu steliştii, din cadrul etapei a 9-a a Superligii Naţionale, să aibă loc vineri de la ora 19, iar cel de-al doilea joc, sâmbătă, de la ora 12. Ambele dispute vor fi televizate de postul public, pe canalul II (TVR2).

După dubla cu Steaua, echipa campioană se va reîntoarce în Ungaria, pentru a disputa, miercuri, 19 ianuarie, de la ora 20, prima manşă a confruntării din faza sferturilor de finală a Cupei LEN, cu Honved Budapesta.

Potrivit organizatorului de competiţii, Dorin Roşca, atmosfera este bună în cadrul lotului echipei orădene, nu sunt probleme de efectiv şi se aşteaptă încrezător reluarea competiţiilor oficiale.

Returul cu Honved va avea loc la Oradea pe 2 februarie, iar meciurile cu Sportul Studenţesc din Superliga Naţională se vor disputa în continuarea dublei confruntări cu Rapidul, pe datele de 6 şi 7 februarie.

Mihai Anghel