Echipa orădeană de polo CSM Digi şi-a reluat antrenamentele în vederea pregătirii noului sezon competiţional.

Noul antrenor, maghiarul Toth Laszlo, în vârstă de 45 de ani, conduce şedinţele de pregătire la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", unde poloiştii bihoreni, campioni naţionali en-titre, se vor pregăti cel puţin până pe data de 15 august, când vor veni şi jucătorii aflaţi în prezent în China cu echipa naţională, la Campionatul Mondial. Este vorba despre Kadar Kalman, Nicolae Diaconu, Mihnea Chioveanu, Andrei Buşilă şi Alexandru Ghiban.

Jucătorilor rămaşi la club, neconvocaţi la lotul naţional, li s-au adăugat Gheorghe Dunca şi Csaszar Gyorgy, jucători transferaţi în această vară. Orădeanul Dunca s-a reîntors la CSM Digi după ce sezonul trecut a evoluat în Ungaria, la Debrecen, iar Csaszar a fost transferat tot din Ungaria, de la Szolnok.

În ceea ce priveşte achiziţiile, orădenii i-au mai transferat în această pauză competiţională pe Andrei Buşilă, de la Szolnok, şi Alexandru Ghiban, de la Steaua, aceştia fiind prezenţi în această perioadă în China, cu lotul naţional.

La capitolul plecări, CSM s-a despărţit de Tiberiu Negrean, care va pleca la Szolnok, şi de Kincses Attila, care s-a reîntors tot în campionatul maghiar, la Ferencvaros Budapesta.

Primele jocuri oficiale ale campionilor României în noul sezon vor avea loc la începutul lunii septembrie, pe datele de 2 şi 4, în Euroligă. Tragerea la sorţi pentru partidele primului tur din principala competiţie europeană intercluburi va avea loc pe data de 8 august.

Ca o noutate faţă de sezonul competiţional precedent, noua ediţie a campionatului Superligii Naţionale de polo se va desfăşura în turnee lunare.