Cei mai mici poloişti ai clubului Crişul - echipa de copii a clubului orădean - au obţinut numai victorii la primul turneul final al Campionatului Naţional, desfăşurat la Bucureşti, între 18 şi 22 iunie.

Formaţia orădeană, antrenată de Ciprian Câmpianu, a devenit, astfel, favorită la câştigarea competiţiei, mai cu seamă cu cât cel de-al doilea turneu final, care va fi şi ultimul, de altfel, va avea loc la Oradea, în perioada 15 - 19 iulie.

La Bucureşti, echipa de copii a CS Crişul a dispus cu scorul de 13-2 de Prosper Oradea (antrenor, Mircea Frăţilă), cu 19-2 de CSM Cluj-Napoca, cu 18-2 de Viitorul Cluj-Napoca, cu 11-2 de Dinamo, cu 7-2 de Triumf Bucureşti, cu 7-4 de CSŞ nr. 1 Bucureşti şi cu 7-3 de Steaua.

De menţionat faptul că jucătorii orădenii s-au impus clar în toate confruntările, chiar şi în condiţiile în care cele patru meciuri cu echipele bucureştene au fost programate pe parcursul a două zile. Astfel, elevii antrenorului Ciprian Câmpianu au dejucat tertipurile organizatorilor de-ai pune în dificultate, lucru recunoscut şi de antrenorul bihorean. "Organizatorii ne-au înghesuit partidele mai grele spre final, sperând ca noi să resimţim oboseala turneului şi să pierdem puncte. Din fericire nu s-a întâmplat aşa, pentru că echipa noastră şi-a dovedit superioritatea, chiar şi având acest program dificil în ultimele etape", a precizat Ciprian Câmpianu.

Lotul de jucători pe care s-a bazat antrenorul Câmpainu la Bucureşti a fost format din: Baki Ronald, Birinyi Erik, Darius Dimitriu, Anton Fărăgău, Andrei Mureşan, Horia Bărcan, David Belényesi, Nagy Péter, Tudor Barbur, Darius Hulea, Silaghi Erik, Patrik David, Horaţiu Ilisie, Szalatyán Adam, Darian Luncan şi Koppany Adam.

În clasament, înaintea ultimului turneu final, CS Crişul are 21 de puncte şi est urmată de CSŞ nr. 1 Bucureşti, cu 18 puncte şi Dinamo cu 15 puncte. Cealaltă echipă orădeană, Prosper, se află pe locul al VI-lea, cu 6 puncte.