CSM Frigo Conti Oradea va susţine miercuri, de la ora 18:15, cel mai important meci susţinut de o echipă de polo din România, de la Revoluţie încoace. Orădenii vor întâlni, în manşa retur din sferturile de finală ale Cupei LEN, echipa Spandau Berlin, de care a fost depăşită în jocul tur cu scorul de 10-7.

Jucătorii orădeni îşi fac curaj pentru returul cu germanii. Unul dintre cei mai buni fundaşi din poloul mondial, Kadar Kalman, a declarat că meciul va fi decis de apărarea echipei orădene, după principiul „apărarea câştigă ,meciul". El a avertizat că orădenii vor avea în faţă cel mai bun portar din lume, veteranul de 42 de ani Alexander Tchigir, însă acesta poate fi bătut. „Am exersat scheme noi la antrenamente şi sper să ne iasă bine în timpul meciului", a spus Kadar.

Radu Coste, managerul firmei Frigo Conti şi sponsorul principal al echipei, a promis jucătorilor de la CSM Oradea o primă consistentă în cazul în care vor obţine calificarea în semifinalele Cupei LEN. Coste a pus însă şi răul în faţă şi a declarat, într-o conferinţă de presă, că va premia echipa chiar şi în cazul în care nu se va califica în semifinalele competiţiei europene. Din păcate, pentru că legea nu permite, finanţatorii echipei, Primăria Oradea şi Consiliul Local, nu pot premia o calificare a poloiştilor în semifinalele Cupei LEN.

Oficialii orădeni au fixat şi preţul unui bilet la meciul dintre echipa orădeană şi Spandau Berlin. Acesta va costa 10 lei şi va putea fi cumpărat de la casele de bilete de la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu" cu două ore înainte de începutul meciului. Copiii până în şapte ani vor avea accesul gratuit. Partida dintre CSM şi Spandau Berlin va fi transmisă, în direct, de TVR 2.