Poloiştii orădeni ai echipei de juniori I a clubului Crişul au cucerit din nou titlul naţional, după ce în cadrul celui de-al doilea turneu final al Campionatului Naţional, desfăşurat în weekend la Bucureşti, la Bazinul Dinamo, au reuşit să obţină patru victorii din cele cinci partide disputate.

Elevii antrenorului Eugen Băjenaru s-au bătut la titlu cu Dinamo, formaţie pe care au învins-o în primul turneu, de la Oradea, dar în faţa căreia au cedat acum, în prima etapă a turneului, cu scorul de 2-4.

După aceea, tinerii poloişti orădeni şi-au revenit şi au reuşit să se impună la pas, învingând echipa Triumf Bucureşti, cu scorul de 11-7, pe Viitorul Cluj, cu 16-7, şi pe CSM Cluj, cu scorul de 20-5. În ultima etapă a turneului, orădenii s-au confruntat însă cu Steaua, echipă care a încercat să pună probleme primelor două clasate. Deşi îi era suficient şi un rezultat de egalitate pentru a deveni din nou campioană, Crişul s-a impus de-o manieră clară, câştigând jocul cu scorul de 17-8.

Astfel, orădenii au ocupat primul loc şi au intrat în posesia medaliilor de aur, Dinamo s-a clasat a II-a şi a cucerit medaliile de argint, iar Steaua, pe locul III şi a intrat în posesia medaliilor de bronz.

Pe lângă titlul naţional, cucerit de echipă, poloiştii orădeni de la CS Crişul cu obţinut şi un premiu individual, aferent golgeterului campionatului, care a fost Bogdan Paleacu, cu 35 de goluri înscrise în cele două turnee finale.

Componenţa echipei Crişul Oradea, care a devenit campioană naţională de juniori I în acest sezon a fost formată din: Doru Maior şi Andrei Pop - portari; Kováts Viktor, Szabó István, Bogdan Remeş, Remus Barbu, Maczkó Márk, Alex Sfârle, Szabó Rolánd, Bogdan Paleacu, Alex Corodeanu, Dănuţ Buzle, Cristian Terec, Antonio Alexandrescu şi Şerban Mureşan - jucători. Antrenor: Eugen Băjenaru.