Echipa orădeană de polo pe apă juniori III a clubului Crişul Oradea participă în partea a doua a acestei săptămâni în Capitală, la primul turneu final al Campionatului Naţional.

Precum la juniori I şi II, unde şi-au adjudecat deja titlul, şi la juniori III, poloiştii orădeni pornesc cu prima şansă. "Nu o spun eu, o spun şi cei de la Federaţie, suntem favoriţi şi sperăm să avem rezultate foarte bune încă din acest prim turneu final", a declarat directorul adjunct al CS Crişul, Gheorghe Frenţ.

La primul turneu final al Campionatului Naţional de polo juniori III, programat în perioada 2-4 august, la Bazinul Dinamo, participă şase formaţii, dintre care trei din Bucureşti, CSS 3, Rapid şi CER, două din Oradea, Crişul şi CSM, şi una din Arad, AMEFA.

După şedinţa tehnică, de joi dimineaţă, cu începere de la ora 8.30, sunt programate jocurile. Pentru joi sunt prevăzute două reuniuni, una dimineaţă şi una seara. Vineri vor avea loc, de asemenea, tot două reuniuni, de la ora 8.30, respectiv de la 16.00, iar sâmbătă, în ultima zi, ultima etapă, cu începere de la ora 8.

Echipa orădeană Crişul, creditată cu prima şansă, este antrenată de Ciprian Câmpianu, dar cum acesta este acum la Olimpiada de la Londra, în calitate de secund al lotului naţional, la Bucureşti, cu juniorii III de la Crişul a făcut deplasarea tehnicianul Eugen Băjenaru.