Poloiştii orădeni se luptă în aceste zile în noi confruntări din ultima fază a play-off-ului Superligii Naţionale. Astfel, în finala pentru locurile 5-6, Crişul Oradea întâlneşte la Arad, echipa locală AMEFA, sâmbătă seară şi duminică dimineaţă, în meciurile cu numerele 3 şi 4.

Sâmbătă, jocul al treilea dintre cele două combatante va debuta de la ora 18, iar, duminică, în cea de-a patra dispută, cele două formaţii vor evolua cu începere de la ora 11.

Disputele de la Arad încep de la scorul de 1-1, la întâlnirile directe, după ce în primele două jocuri, de la Oradea, cele două formaţii şi-au împărţit victoriile. În acest context, pentru a spera la cucerirea locului al V-lea, elevii antrenorului Eugen Băjenaru au nevoie de un succes din aceste două confruntări, fiindcă sistemul de desfăşurare al acestei faze din play-off, este "cel mai bun din cinci partide".

Cealaltă echipă orădeană, formaţia fanion de altfel, nu numai a bihorenilor, ci chiar a întregii ţări, CSM Digi va evolua în meciurile şi 4 ale finalei, luni şi marţi, la Bucureşti, cu Steaua, după ce primele două dispute de la Oradea au fost câştigate de elevii antrenorului Dorin Costrăş, care conduc astfel la întâlnirile directe cu scorul de 2-0. În acest context, poloiştii orădeni mai au nevoie de o sigură victorie pentru a intra în posesia celui de-al optulea titlu naţional consecutiv.

Lupta pentru titlu dintre CSM Digi şi Steaua se va relua, astfel, luni, 28 aprilie, de la ora 19.45, cu meciul trei, programat la piscina din complexul sportiv Ghencea. În cazul în care campionii orădeni nu vor câştiga acest meci, jocul al patrulea va avea loc, maţi, de la aceeaşi oră.