După un început ezitant, când au pierdut primul meci cu gazdele de la OSC, poloiștii orădeni ai echipei CSM Digi au continuat foarte bine turneul de la Budapesta din cadrul turului II al Ligii Campionilor Europeni: sâmbătă i-au învins pe nemții de la ASC Duisburg, iar duminică i-au înfrânt și pe rușii de la Sintez Kazan și s-au calificat, pentru a doua oară consecutiv, în play-off-ul principalei competiții continentale intercluburi.

Deși au pierdut în turneul din primul tur, de la Herceg Novi, din Muntenegru, campionii României au reușit de această dată o evoluție mult mai bună, care le-a adus revanșa, astfel că în final CSM Digi s-a impus cu scorul de 14-9.

După un prim sfert echilibrat, campioana României a reuşit să preia controlul. Dacă la pauza mare, CSM conducea cu 8-6, în următoarele două reprize, bihorenii s-au dezlănţuit.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 14-9 pentru echipa orădeană, care a terminat pe locul II în grupa D, cu 6 puncte. Lider este OSC Budapesta, neînvinsă în cele trei meciuri disputate.

Golurile campioanei României au fost marcate de Marko Avramovic (2), Tiberiu Negrean (2), Milos Korolija (3), Alex Popoviciu (2), Vojislav Cupic (2), Gheorghe Dunca (1), Ramiro Georgescu (1) și Kalman Kadar (1).

Pentru Sintez Kazan au înscris Igor Pliskevic (1), Artem Odinţov (1), Ivan Nagaev (4), Alexei Rîjov-Alenicev (1), Dmitri Elizarov (1) și Roman Şepelev (1).