Echipa orădeană de polo CSM Digi, campioana ultimelor ediţii în România, şi-a reluat vineri pregătirile în vederea sezonului care se va relua foarte curând.

Jucătorii antrenaţi de Dorin Costrăş vor disputa pe data de 11 ianuarie meciul din deplasare cu echipa sârbă Radnicki Kragujevac din etapa a IV-a a grupei B a Ligii Campionilor Europeni.

Iniţial acest meci a fost programat odată cu celelalte dispute ale etapei, în cadrul căreia se vor mai întâlni Spandau Berlin cu AN Brescia şi Galatasaray Istanbul cu Partizan Belgrad, pe data de 8 ianuarie, însă jocul orădenilor cu cei de la Radnicki a fost amânat cu trei zile. Partida va avea loc cu începere de la ora 15.45 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport.

O altă modificare în calendarul echipei orădene de polo CSM Digi din 2014 se referă la perioada de disputare a celui de-al treilea turneu final din grupa locurilor 1-4 a Superligii Naţionale. Turneul respectiv, programat iniţial în perioada 24-26 ianuarie, va fi devansat tot cu trei zile, urmând să aibă loc în perioada 21-23 ianuarie, la Bazinul Steaua din Capitală.

Cât priveşte cea de-a doua formaţie orădeană de polo, Crişul Lancetti, aceasta a revenit la antrenamente, sâmbătă, sub comanda antrenorului Eugen Băjenaru.