Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au transformat curtea instituţiei în ring de dans, miercuri dimineaţa, dansând pe melodia virală "Jerusalema". 

Dansul a fost filmat în curtea Detaşamentului 2 Pompieri Timişoara, unde şi-au arătat talentul la dans câţiva pompieri şi medici de pe autospecialele SMURD.

"Cine zice că pompierii nu fac faţă provocărilor? #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie de către pompierii din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Timişoara! Sperăm ca acest video să vă aducă şi dumneavoastră un zâmbet pe buze şi energia necesară pentru o zi de muncă", au scris cei de la ISU pe pagina de Facebook a instituţiei, în descrierea video-ului. 

"Jerusalema" este o melodie lansată la sfârşitul anului 2019 în Africa de Sud de Master KG şi Nomcebo. Piesa a devenit un hit în Africa, iar apoi pe tot globul după lansarea provocării #JerusalemaDanceChallenge, în care grupuri mai mici sau mai mari au fost filmate în timp ce dansau respectând coregrafia specială a piesei. 

Provocarea a adunat deja mii de videoclipuri pe toate reţelele de socializare, cum ar fi Facebook, Twitter și TikTok.