Pompierii orădeni din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana s-au întors cu rezultate meritorii de la Concursul Naţional de judo organizat de Ministerul Administraţiei şi Internelor ce a avut loc la Sala Sporturilor "Victoria" din Arad în perioada 1-4 martie.

"Având deja o tradiţie în concursurile de mare anvergură, sergentul major Bogoşel Adrian, subofiţer al Detaşamentului 2 Pompieri Oradea, a urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Concurând la categoria -90 kg, sportivul a reuşit să învingă în finală reprezentantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Alba, îmbogăţindu-şi astfel palmaresul cu încă o medalie de aur. Un alt rezultat meritoriu a fost obţinut şi de către sergentul major Veszi Janos, subofiţer în cadrul aceleiaşi subunităţi, dar la o categorie inferioară de greutate", se arată într-un comunicat al ISU Crişana.

Veszi a reuşit să ajungă până în faza finală a concursului, unde a fost învins de către unul din reprezentanţii Poliţiei bihorene.

Pe de altă parte, întreg lotul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă a ocupat locul I pe echipe în competiţia cu celelalte structuri ale MAI.

Laviniu Kovacs