Peste 30 de pompieri şi scafandri din Bihor şi Arad, coordonaţi de colonelul Sorin Caba, prim-adjunctul inspectorului şef al ISU Crişana, caută de vineri seara trupul unui bărbat care a ajuns, în împrejurări neelucidate încă, cu maşina în canalul de fugă Aştileu, care alimentează o centrală din zonă.

ISU Crişana a fost alertată prin apel de urgenţă la 112, vineri seara, de localnicii din Aleşd care au văzut o maşină răsturnată în apă. "La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje, însă a fost găsită doar maşina, care a fost scoasă din apă", a precizat pentru BIHOREANUL căpitanul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Din primele informaţii la volanul maşinii, un Volkswagen Touareg, se afla un bărbat. Acesta a fost căutat de echipaje vineri până la ora 23.30 iar apoi operaţiunea a fost oprită din cauza viziblităţii scăzute. Căutările s-au reluat, fără succes, şi sâmbătă, între orele 8.30 şi 20.30 şi din nou duminică dimineaţa.

"Avem mai multe echipaje la faţa locului. Căutările se fac cu trei bărci şi două echipaje de scafandri, unul din Bihor, iar celălalt din Arad", a mai precizat Camelia Roşca. Salvatorii caută trupul şoferului în aval pe canalul de fugă Aştileu şi în Crişul Repede. "Suprafaţa de căutare este foarte mare", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.