O fetiţă în vârstă de doi ani care a rămas blocată, joi dimineaţa, într-un apartament situat la etajul trei al unui bloc din Oradea a fost salvată de pompierii Detaşamentului 1 din cadrul ISU Crişana. 

"Joi,13 iunie a.c., în jurul orei 10.35, mătuşa unei fetiţe în vârstă de doi ani, a solicitat prin Sistemul Unic 112, intervenţia echipajelor specializate pentru salvarea nepoatei sale, care rămăsese blocată accidental într-un apartament situat la etajul 3 al unui bloc de locuinţe de pe strada Henri Coandă din municipiul Oradea", a transmis, ulterior, maiorul Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. 

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea, care, utilizând scara culisabilă, au pătruns printr-o fereastră a apartamentului, în camera în care se afla copilul.

"Ajunşi în interior, pompierii militari au deblocat uşa locuinţei, redând-o pe fetiţă, în siguranţă, mătuşii acesteia şi înlăturând astfel, pericolul producerii unui eveniment nedorit", se mai precizează în comunicat.