Pompierii militari bihoreni au câştigat două medalii de aur, una de argint şi două medalii de bronz la mai multe probe sportive ale Campionatului de atletism şi cros - Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România.

Concursul a avut loc între 9 şi 11 mai la Piteşti şi a reunit sportivi din toată ţara. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor a fost reprezentat de trei subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea: plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier major Lipai Bogdan şi plutonier Mălăieş Adrian.

Bogdan Lipai a câştigat două medalii de aur, mai precis una la atletism, proba "Săritura în lungime", categoria de vârstă între 35 - 45 ani, şi la proba "Alergare 100 metri".

Tot la "Săritura în lungime", la categoria - 35 ani, locul III i-a revenit lui Adrian Mălăieş, acesta obţinând de asemenea, medalia de argint la proba "1500 metri". La Cros 4000 metri, la categoria de vârstă între  35 - 45 ani, Nagy Robert a ocupat cea de-a treia treaptă a podiumului.