Pompierii militari bihoreni au obţinut o medalie de aur, trei de argint şi trei de bronz la diferite probe sportive, la etapa finală a Campionatului de atletism şi cros – Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România.

Competiţia s-a ţinut la Piatra Neamţ, între 18 şi 20 mai, reunind sportivi din cadrul unităţilor de pompieri militari din întreaga ţară. "Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Crişana" al judeţului Bihor a fost reprezentat de patru subofiţeri din cadrul Detaşamentelor 1 şi 2 de Pompieri Oradea: plutonier adjutant şef Carţiş Daniel, plutonier adjutant Nagy Robert, plutonier Lipai Bogdan şi sergent major Mălăieş Adrian", a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, căpitan Camelia Roşca.

Bihorenii au fost fruntaşi la mai multe probe. La atletism, proba "Săritura în lungime", la categoria de vârstă 35 - 45 ani, locul I a fost ocupat de plutonier Lipai Bogdan, care a obţinut şi Locul II la proba "100 metri".

Tot la "Săritura în lungime", la categoria peste 45 ani, locul II i-a revenit plutonierului adjutant şef Carţiş Daniel, iar la proba "1500 metri", plutonier adjutant Nagy Robert şi sergent major Mălăieş Adrian au obţinut locul III, la categoriile între 35 - 45 ani, respectiv sub 35 de ani.

La cros, 6000 metri, locul II i-a revenit sergentului major Mălăieş Adrian, iar la 4000 metri, plutonierul adjutant Nagy Robert a câştigat bronzul.