Doi pompieri militari bihoreni au obţinut o medalie de aur, respectiv una de argint, la Campionatul Naţional de atletism şi cros Cupa Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România.

Competiţia sportivă, care a adunat pompieri militari din toată ţara, s-a desfăşurat de luni până miercuri la Poiana Braşov, unde au fost prezenţi cinci subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al instituţiei.  

Echipa a fost formată din plutonier adjutant şef Nagy Robert, plutonier major Petru Lipai, plutonier major Marian Todoş, plutonier Adrian Mălăieş şi sergent major lonuţ Nicoraş.

"La finalul concursului, pompierii militari bihoreni au reuşit să ocupe primele două trepte ale podiumului la proba «Săritura în lungime», obţinând totodată şi trei menţiuni", se arată în comunicat.

Mai exact, la atletism, proba de săritura în lungime, categoria de vârstă între 35 - 45 ani, locul I a fost câştigat de plutonier major Petru Lipai, iar pe locul  II, la aceeaşi probă, la categoria sub 35 ani, s-a clasat plutonier Adrian Mălăieş.

Plutonier adjutant şef Nagy Robert, plutonier major Marian Todoş şi sergent major lonuţ Nicoraş au obţinut trei menţiuni: două la proba de săritura în lungime şi una la proba viteză de 100 metri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!