Pompierii bihoreni au intervenit, joi după-amiază, în trei localităţi din judeţ, Salonta, Biharia şi Cauaceu, pentru evacuarea apei care a inundat curţi, beciuri şi garaje, se arată într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana.

În Salonta, militarii au scos apa din două curţi de pe străzile Republicii şi Mihail Sadoveanu. Seara, în jurul orei 19.30, au fost chemaţi în Biharia, unde 24 de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea şi Gărzii de Pompieri Sălard au acţionat pentru evacuarea apei din două curţi, trei subsoluri şi două garaje, şase din cele şapte misiuni desfăşurându-se pe strada Cetăţii şi una pe strada Oltului.

În localitatea Cauaceu, echipajele de pompieri au evacuat apa din patru curţi, un subsol şi două pivniţe. De asemenea, a fost acoperită de apă şi o porţiune a Drumului Naţional 19 E, pe raza localităţii Cauaceu, respectiv o suprafaţă de circa 200 de metri pătraţi a Drumului Judeţean 767 , între localităţile Cauaceu şi Biharia.