Temperaturile pozitive au făcut ca râul Crişul Repede să se dezgheţe, astfel că pompierii şi scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana au reluat, luni, căutările persoanei înghiţite de apă miercurea trecută.

În timp ce scafandrii caută în apa adâncă de 2,5 metri, un echipaj cu barcă verifică malurile râului, pentru a vedea dacă nu cumva cadavrul s-a agăţat în vegetaţia de aici.

După două ore de căutări, însă, militarii nu au găsit nimic. Ei caută amănunţit în zona cuprinsă între podurile Intelectualilor şi Ladislau.

Deocamdată nu se ştie nici cine este persoana căzută în apă, deoarece nu a fost văzută de trecători decât în momentul înecului. Surse din Poliţie spun însă că, miercurea trecută, o familie din Oradea ar fi anunţat dispariţia unui octagenar. Familia nu doreşte însă ca acest caz să fie mediatizat, astfel că mai multe detalii nu se cunosc.

Citeşte pe această temă şi articolul: Dispărut sub gheaţă: Pompierii au oprit căutarea persoanei căzute în Crişul Repede (VIDEO)