Pe 30 noiembrie, Lotus Center şi Fundaţia Pro Valoarea organizează a patra ediţie a evenimentului caritabil "Mă creşte singură", în cadrul căruia se strâng bani, prin licitarea unor obiecte de artă şi de vestimentaţie, pentru mamele care îşi cresc singure copiii.

Reprezentanţii complexului comercial spun că la licitaţia organizată pe 30 noiembrie, de la ora 19, în sala de evenimente Lotus, şi-au confirmat prezenţa şi premierul României, Victor Ponta, şi preşedintele Senatului, Crin Antonescu.

Aşa cum obişnuieşte an de an, în cadrul licitaţiei, proprietarul Lotus Center, Alexandru Mudura va pune la dispoziţie mai multe obiecte de artă din colecţia personală. De asemenea, celebrul Cătălin Botezatu va scoate la licitaţie o rochie de seară, creaţie proprie, dar şi alte produse precum parfumuri şi obiecte vestimentare create tot de el. De altfel, pe lângă o prezentare de modă a designerului, realizată în colaborare cu Ego men's fashion concept, va întreţine atmosfera şi trupa Amadeus.

Prima ediţie a campaniei "Mă creşte singură" s-a desfăşurat în 2009, când Lotus Center şi Fundaţia Pro Valoare au făcut sărbătorile mai blânde pentru 240 de mame. În 2010, în cadrul aceluiaşi proiect, au fost ajutate 317 mame, iar în 2011 - 265.

Anul acesta, femeile care se înscriu în concurs o pot face până pe 25 noiembrie, între orele 8 şi 12, la Biroul de Informaţii din Lotus Center. Participantele trebuie să aibă domiciliul în Oradea, să aducă cu ele o copie după buletinul sau cartea de identitate, copia certificatului de naştere al copilului cu vârsta maximă de 6 ani împliniţi, adeverinţa înscrierii copilului într-o creşă, grădiniţă sau şcoală (pentru cei din clasa zero), dar şi un act care să dovedească starea civilă a mamei (necăsătorită, divorţată sau văduvă).

Organizatorii amintesc că oricine îşi doreşte poate dona orice sumă pentru această campanie. Relaţii la telefon 0259/436.022, adresa de e-mail: marketing@lotus-center.ro şi la Biroul de informaţii.