În această săptămână, dacă va fi vreme bună, municipalitatea va porni fântânile arteziene din oraş. Asta înseamnă că, pe lângă frumuseţea pomilor înfloriţi şi a florilor de primăvară, parcurile orădene se "îmbogăţesc" şi cu sclipirea razelor solare în apa din arteziene.

Pentru ca totul să meargă strună, RER Ecologic Service a curăţat bazinele din parcurile Magnoliei şi 1 Decembrie, pe care le are în îngrijire, şi le-a pregătit pentru a putea fi folosite la cote maxime. De asemenea, societatea tunde periodic gazonul în parcurile pe care le are în grijă, astfel încât să fie plăcut vederii trecătorilor şi celor care aleg să se relaxeze acolo.

Totodată, angajaţii RER au început o altă activitate specifică sezonului cald: cositul vegetaţiei de pe aliniamentul stradal. Pe Calea Borşului şi pe Calea Aradului s-a făcut deja primul cosit din acest an, urmând ca în această săptămână, în funcţie de condiţiile meteo, operaţiunea să continue şi pe alte artere de intrare, respectiv ieşire din municipiu.