Scandal uriaş în judeţul Suceava din cauza unui film pentru adulţi, difuzat într-un restaurant din Siret. Pelicula deocheată în care apar şi scene de lesbianism a rulat pe ecranul televizorului la care s-au uitat şi doi copii, spun martorii. Rugată să schimbe postul, chelneriţa a lăsat filmul să ruleze încă jumătate de oră.

Site-ul Monitorul de Suceava scrie, fără să precizeze când anume s-a petrecut întâmplarea, că imaginile surprinse din timpul filmului pentru adulţi au fost realizate de un client al restaurantului. Omul afirmă că nu este normal ceea ce s-a petrecut şi crede că angajaţii restaurantului puteau să dea dovadă de mai multă vigilenţă.

"Totul a durat aproximativ o oră. La un moment dat i-am cerut chelneriţei să schimbe programul, dar aceasta mi-a râs în faţă şi a lăsat filmul să ruleze încă jumătate de oră. La ora respectivă, în restaurant erau aproximativ 10 persoane, printre care şi doi copii", a spus bărbatul care a depus o reclamaţie.

Contactaţi de jurnalişti, administratorii restaurantului au rămas surprinşi despre o astfel de reclamaţie. Aceştia au precizat că vor viziona înregistrările video de pe camerele de supraveghere şi dacă reclamaţia se va adeveri vor lua măsuri drastice împotriva angajatului care nu a schimbat programul.

"Poate fi o înscenare pentru că e un televizor smart şi filmul respectiv putea fi pus de pe un telefon mobil. Credem că e înscenare, o încercare de a arunca în noi cu noroi, mai ales că funcţionăm de 25 de ani şi e pentru prima dată când avem o astfel de reclamaţie", au spus administratorii restaurantului.

"Dacă reclamaţia este reală ne cerem scuze faţă de clienţi şi vrem să credem că nu se va mai întâmpla aşa ceva", au concluzionat reprezentanţii restaurantului.

Dacă se va dovedi că filmul porno a rulat pe televizorul din restaurant, administratorul spune că angajaţii găsiţi vinovaţi vor fi sancţionaţi.