Titularul postului de portar de la FC Bihor a fost prezent joi la evenimentul pe care reprezentanţii Liceului Teoretic "Ady Endre" l-au organizat cu ocazia participării la Cupa Liceelor la fotbal, competiţie organizată de clubul orădean.

Pogacsics le-a înmânat jucătorilor echipei de la "Ady" o minge cu toate autografele jucătorilor formaţiei FC Bihor, le-a mulţumit că l-a ales ca reprezentant şi le-a urat succes în viaţă.

Krisztian a dat apoi lovitura de începere în tradiţionalul meci, pe care cei de la Liceul "Ady Endre" îl susţin la fiecare sfârşit de an şcolar între o selecţionată a claselor a XII-a şi una a profesorilor.

În pauza meciului, elevii şi profesorii LT "Ady Endre" au interacţionat cu titularul postului de portar al echipei FC Bihor, cele mai dese întrebări fiind legate de ascensiunea fotbalistică a acestuia, dar şi despre şansele de promovare în Liga I ale echipei bihorene.

Pogacsics Krisztian a fost transferat în această iarnă de FC Bihor, din campionatul Ungariei, şi a dat un plus de siguranţă în poarta formaţiei orădene în acest retur.

Echipa LT "Ady Endre" a disputat deja două jocuri de la Cupa Liceelor, obţinând rezultate de egalitate, 3-3 cu echipa CN "Emanuil Gojdu", şi acelaşi rezultat, de 3-3, cu formaţia CN "Mihai Eminescu", aflându-se pe primul loc, după două etape, cu 2 puncte.