Portarul echipei bihorene de fotbal Luceafărului Felix, Bogdan Miron, în vârstă de 22 de ani, este în vizorul echipei de liga întâi, FC Braşov.

Având 1,91 m înălţime şi 89 kg, Bogdan a avut evoluţii constant bune în turul de campionat în poarta echipei bihorene, care l-au propulsat din nou în atenţia formaţiilor din primul eşalon.

Cel mai recent club care s-a interesat de serviciile portarului bihorean este FC Braşov, între cele două grupări având loc deja chiar o primă rundă de discuţii.

Bogdan Miron este pregătit la Luceafărul Felix de fostul internaţional Marius Popa, care a activat în trecut la FC Bihor, FC Naţional, Poli Timişoara, Pandurii Târgu Jiu şi U Cluj. "Bogdan este un portar cu calităţi bune, un băiat de caracter căruia îi place să muncească şi are un viitor frumos. Consider că poate face pasul spre o echipă de prima ligă, dar totul va depinde de el", a spus Popa.

Într-o altă ordine de idei, portarul echipei Luceafărul, Bogdan Miron a bifat toate cele 1080 de minute în turul de campionat al seriei vestice din eşalonul secund şi a fost nominalizat de site-ul de specialitate www.liga2.ro printre cei mai buni 10 portari din cei 48 care au activat în prima jumătate a competiţiei în cele două serii.