Angajaţii Oficiului Poştal din Beiuş sunt revoltaţi în urma unui concurs pentru ocuparea postului de diriginte, despre care susţin că a fost "trântit", pentru a fi câştigat "pe pile".

Pe 9 martie, conducerea Oficiului Judeţean de Poştă Bihor a organizat la Oradea concursul la care s-au prezentat 5 candidaţi, între care o salariată, Ioana Cap, care de astă vară, când fostul diriginte Egyed Mihai s-a pensionat, conducea OP Beiuş ca interimară, şi o alta, Daniela Bejan, soţia dirigintelui Oficiului Poştal Zonal Beiuş, Vasile Bejan, membru PSD, consilier local în Căbeşti şi prieten cu şefa OJP Bihor, Liliana Mureşan, cu lidera de sindicat pe judeţ, Angela Feier, şi cu boss-ul sindical de la Bucureşti, Matei Brătianu.

Nemulţumirea oamenilor, după ce Bejan a fost declarată câştigătoare, este că deşi colega lor Ioana Cap a depus o contestaţie, iar ei o petiţie prin care au cerut refacerea concursului "pe bune", de mai bine de 2 săptămâni n-au primit niciun răspuns. Până şi Bihorel a fost sfătuit să se adreseze la Bucureşti. De unde, probabil, ar primi răspuns la fel ca poştaşii din Beiuş, la Paştele Cailor. Că asta-i viteza Poştei Române...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!