La Constanţa, marea pare că s-a mutat pe străzi, scrie digi24.ro. Zeci de străzi şi case au fost inundate, în urma unei ploi puternice şi de durată.

Canalizările nu au mai facut faţă volumului mare de apă, astfel că poliţiştii au închis mai multe străzi. Totuşi, unii şoferi au devenit victimele acestor fântâni arteziene.

Ploaia a ajuns şi la mallul din centrul oraşului, acolo unde este, de altfel, cea mai gravă situaţie. Iar apă de aproape jumătate de metru a intrat şi în curtea şi la parterul unei grădiniţe. Copiii au fost mutaţi de la parter la etajul 1. Şi Delfinariul a fost inundat.

Cea mai afectată este staţiunea Mamaia, de unde turiştii au început să plece. De asemenea, o coloană de maşini s-a format, vineri, pe DN 39, între Eforie Sud şi Eforie Nord, dar şi în zona Tuzla,  cel mai probabil pentru că mulţi turişti pleacă de pe litoral din cauza vremii nefavorabile.

Ploile au adus necazuri şi la Cernavodă, în judeţul Constanţa: şuvoaie de apă s-au revărsat pe străzi şi s-au adunat în locurile joase, unde au ajuns aproape de parbrizul maşinilor.