Studenţi şi liceeni orădeni şi-au dat mâna pentru a organiza un spectacol caritabil. În parteneriat cu Asociaţia pentru Promovarea Cooperării în Educaţie, studenţii facultăţilor de Ştiinţe Socio-Umane, Arte şi Ştiinţe Economice, alături de elevii Liceului de Arte, vor pune în scenă o "Poveste de Crăciun" la ERA Shopping Park, ca să adune fonduri pentru copiii de la Centrul de Plasament Nr. 2 din Oradea.

Tinerii vor să cumpere rechizite pentru 50 de copii, haine de iarnă pentru 75 de copii, să zugrăvească sala de mese a centrului, să cumpere dulapuri de haine în 15 camere, dar şi să-i ducă pe copiii într-o excursie de-o zi. De asemenea, vor să le monteze în curte 2 balansoare, iar pe holuri duşumea laminată.

Pentru a strânge banii necesari, marţi de la ora 18, în centrul comercial, vor performa Grupul coral Ecouri al Departamentului de Ştiinţe ale Educaţiei de la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, corul mixt al tinerilor de la Catedrala Episcopală Oradea şi soliştii vocali Alexandra Petrikaş şi Andrada Tulvan. Decorul şi scenografia sunt asigurate de studenţii de la Arte Vizuale şi elevii Liceului de Artă, iar marketingul evenimentului de studenţii de la Ştiinţe Economice.

Intrarea la eveniment este liberă, spectatorii fiind îndemnaţi să facă donaţii.