Dacă sunteți în pană de idei în privința cadourilor pe care să le oferiți de Crăciun, o scriitoare din Oradea vă scoate din încurcătură.

Ioana Blaga, fondatoarea singurului club de carte pentru copii din oraș, „Îmblânzitorii de pagini”, va lansa o nouă carte, „Povestea Luminătorului și alte povești de Crăciun”, bună de citit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

„Este o colecție de 12 povești pentru copii și adulți, ultimele două povești fiind mai greu de citit pentru cei mici. Mi-am dorit ca această carte să nu fie doar pentru copii mici, ci și pentru cei mari și pentru adulți”, a declarat Ioana Blaga pentru BIHOREANUL.

În Povestea Luminătorului, care dă titlul cărții, autoarea se regăsește. „Este vorba despre o scriitoare care are nevoie să își găsească inspirația și nimerește într-o groapă cu zăpadă. Toate poveștile din carte sunt despre iarnă, zăpadă, Moș Crăciun”, a explicat ea.

Lansarea cărții va avea loc pe 13 decembrie, de la ora 17.30, la Librăria Scriptum de pe strada Primăriei, nr. 31A, locul unde se țin și întrunirile clubului „Îmblânzitorii de pagini”.

De mai bine de şapte ani, Ioana Blaga organizează singurul club de citit dedicat micuţilor din Oradea. Săptămânal, le citeşte poveşti şi le deschide apetitul pentru lectură, ajutându-i totodată să îşi dezvolte limbajul şi creativitatea. La întâlniri poate participa orice copil, accesul fiind liber.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!