De ce Gala? Amplasare centrală. Terasă cu o capacitate de peste 50 de locuri. Prețuri accesibile. Meniul zilei la doar 11 lei. Savoare deosebită a preparatelor. Grill vapor extern cu ajutorul căruia Șeful bucătar Gala prepară în fiecare seară grill-uri pe cinste. Atmosferă plăcută și un personal tânăr, plin de viață. Spațiu de joacă pentru copii.

Meniul zilei la doar 11 lei

Gala propune zilnic un meniu pentru masa de prânz, ademenitor atât din punct de vedere al preparatelor, cât și prin prețul acestora. 

„Ne dorim să atragem orădenii în spațiul nostru. Promitem că, deși ne-am aliniat prețurile la nivelul celor practicate în oraș, vom oferi doar produse de calitate. Avem convingerea că toți cei ce vor încerca produsele noastre se vor îndrăgosti de această terasă spațioasă, de preparatele noastre și negreșit vor reveni”, ne împărtășeste încrezătoare Diana Flucșa, proprietara locației.

Singura terasă din oraș care pregătește preparatele grill în fiecare seară, în prezența clientului

Cina la Terasa Gala se transpune într-o seară perfectă. Preparate grill variate: vită, costițe, muschiuleț, cârnăciori, pulpe de pui, mititei și multe alte minuturi reprezintă alegerea ideală pentru o seară toridă de vară. Chef-ul Gala alege cu atenție preparatele și le pregătește cu ajutorul grill-ului preparate în baia de vapor, pentru a îmbraca o savoare inconfundabilă. Asezonate cu garnituri tradiționale și salate fresh, răcoritoare, indispensabila bere și vinul casei, sau, de ce nu, pentru cunoscători un variat meniu de vinuri reprezintă sarea și piperul unei seri de excepție.

Capacitatea terasei și poziționarea ei într-o zonă ferită de agitație, constituie doar două din multele atuuri  pentru organizarea evenimentelor private sau a meselor festive pentru grupuri.

Mirosul inconfundabil al grill-ului vapor pus în funcțiune în fiecare seară vă va ademeni cu siguranță.

Pentru turiști, Gala oferă cazare în Hotel. Pentru mai multe informații și rezervări: Str. B.P. Hașdeu nr. 20, Oradea, tel. 0040-259.431.000,  e-mail: office@galahotel.ro, sau vizitați site-ul www.galahotel.ro pentru mai multe detalii despre terasă, restaurant, prezentarea camerelor sau facilități.