Probele teoretice şi practice pentru obţinerea permisului de conducere au fost suspendate, începând de marţi, ca o măsură de prevenire şi combatere a răspândirii coronavirusului în judeţ. 

Informaţia a fost transmisă, marţi, de Instituţia Prefectului Bihor, care a precizat că Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Bihor a suspendat probele pentru o perioadă de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

Totodată, programul de lucru cu publicul pentru serviciile de înmatriculare şi preschimbare permise de conducere se va desfăşura între orele 08:30-19:00, exclusiv pe baza programării online, mai precis pe pagina drpciv.ro, la secţiunea Programări online.

"Accesul în incinta SRPCÎV Bihor va fi permis doar titularilor şi persoanelor mandatate / delegate, în baza programării online şi a actului de identitate. Se solicită tuturor persoanelor care au efectuat programarea online să respecte ora stabilită şi să evite timpii de aşteptare în spaţiile destinate publicului", a transmis Instituţia Prefectului Bihor.