Orădeanca Denisa Moşincat a fost, duminică seară, cea mai votată componentă a echipei lui Horia Brenciu din emisiunea "Vocea României". Într-o ediţie specială, difuzată live şi dedicată atât zilei României, cât şi aniversării Pro TV, Denisa a cântat melodia "Iartă" a Mihaelei Runceanu.

Dacă la începutul piesei dădea impresia că este o solistă oarecare, ulterior puterea vocii ei i-a impresionat pe toţi cei patru antrenori. "Ai reuşit să-mi faci pielea de găină. De cocoş, dacă vreţi. E semn că mi-a plăcut. Nu m-a convins începutul, dar faptul că ai reuşit să mă emoţionezi îmi spune că mi-a plăcut clar. Înseamnă că trebuie să te auzim mai des", i-a spus Smiley orădencei de 22 de ani.

Loredana, care în declaraţiile prezentate înainte de interpretarea Denisei susţinuse că până atunci orădeanca nu a dat-o pe spate, i-a spus fetei că piesa a fost pe măsura vocii ei. "Mă bucur că am avut ocazia să te ascultăm şi să descoperim o nouă Denisa", a spus Loredana.

Şi Marius Moga a lăudat-o pe orădeancă, iar antrenorul ei, Horia Brenciu, a fost vizibil emoţionat. "Denisa a primit piesa foarte reticentă, dar i-am cerut să se îndrăgostească şi să părăsească în acelaşi timp. A reuşit să mă emoţioneze foarte puternic. Tu eşti vocea României", i-a spus Brenciu orădencei.

Dintre cei patru concurenţi pe care Horia Brenciu i-a avut în emisiunea live de duminică seară, Denisa a obţinut cele mai multe voturi din partea publicului telespectator. Astfel, ea şi-a câştigat automat un loc în următoarea etapă a concursului.

Vezi aici cum a cântat orădeanca!

Citeşte pe această temă şi articolul "Orădeanca Denisa Moşincat a câştigat duetul de la Vocea României"