Pregătiţi-vă costumele, asiguraţi-vă săculeţele şi haideţi la mega - vânătoarea de bomboane! ERA Park marchează sărbătoarea de Halloween cu o multitudine de activităţi menite să le facă ziua cu adevărat specială celor mici.

Duminică, 29 octombrie, toţi copiii sunt invitaţi la un super Halloween Party, cu spectacole, costume de vrăjitoare, ateliere de creativitate şi multe surprize. Activităţile se vor desfăşura în mai multe locuri din centrul comercial.

Astfel, începând cu ora 17, în sala de evenimente, cei mici sunt chemaţi, în premieră, la un spectacol inedit de umbre, după care va urma sceneta interactivă "Trick or Treat", iar apoi... cea mai tare vânătoare de bomboane! De la ora 18, sub cupola ERA Park, prichindeii vor participa la un super atelier de decorat dovleci, ce le va stimula creativitatea. Pictaţi pe faţă şi "înarmaţi" cu baloane modelate, participanţii îşi vor crea singuri punguţe de adunat bomboane, vor putea "câştiga" bomboane din baloane şi vor participa la un concurs de zburat pe mătură. Nu mai puţin de 20 de kilograme de dulciuri vor fi puse la dispoziţia pofticioşilor.

Nu în ultimul rând, cei care vor dori vor putea să se şi "imortalizeze" la colţul foto, într-un decor special şi cu accesorii specifice, amenajat în spiritul Halloween-ului.

De precizat că, pe lângă evenimentele dedicate acestei sărbători, weekend-ul va aduce la ERA Park şi Şcoala Planetelor. În perioada 27-29 octombrie, copiii cu vârste între 5 şi 14 ani sunt invitaţi şi la o lecţie interactivă de astronomie în planetariu. Spectacolele se vor desfăşura din oră în oră, între 10 şi 18, în limita locurilor disponibile, iar programările se fac la 0760.89.68.68.

"Participarea la toate aceste evenimente este gratuită, vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanţii ERA Park.