Esti pregatit pentru concediul de vara? Dar masina ta? Fa o programare la D&C Oradea pentru o verificare gratuita si bucura-te de o calatorie fara griji!

Sezonul estival isi intra in drepturi, iar perioada concediilor a sosit. Pregatirea masinii pentru calatorie este esentiala pentru a evita situatiile neplacute in momentele cand doresti sa te bucuri de timpul liber.

Vino la D&C Oradea in perioada 15 iulie – 31 august si iti oferim o verificare gratuita pentru masina ta, indiferent de marca si an de fabricatie. Iata cateva aspecte care trebuie verificate si ajustate inainte de a porni la drum:

- sistemul de iluminare exterior/interior, reglaj faruri;

- starea şi presiunea pneurilor, verificare strangere roti;

- sistemul climatizare;

- sistemul de rulare, suspensie şi transmisie, jocurile articulatiilor, burdufurile de protectie, rulmentii rotilor, respectiv scurgerile amortizoarelor;

- uleiul motor, ca nu sunt pierderi, iar cutia viteze e pregatita sa ruleze caii putere de sub capota;

- starea discurilor frana, a placuţelor de frana si etanseitatea sistemului de franare, nivelul uleiului de motor, al lichidului de frana, de racire şi al uleiului de servodirectie;

- fiecare stergator, inclusiv sistemul de spalare a parbrizului.

Pentru detalii si programari apeleaza numarul de telefon 0259 478847 sau te asteptam pe Calea Clujului 289 cu respectarea stricta a regulilor de igiena / dezinfectie si distantare sociala.

(advertorial)