O comună din judeţul Bihor a ales să pună în valoare noul parc al comunităţii şi totodată să aştepte cu lumină sărbătoarea Crăciunului. Astfel, noul parc din centrul comunei Cociuba Mare, a cărui amenajare a costat peste un milion de lei, a fost decorat cu o mulţime de ghirlande luminoase de culoare albastră.

Spaţiul "îmbrăcat" de acum festiv a fost amenajat din banii comunei, precum şi din banii (200.000 de lei) pe care Cociuba Mare i-a câştigat fiindcă s-a descurcat foarte bine doi ani la rând în "Campionatul bihorean al curăţeniei", organizat de Consiliul Judeţean Bihor.

Mai precis, Cociuba Mare a ocupat şi în 2021, şi în 2022 locul întâi în lotul său (comunele din judeţ au fost organizate în şase loturi) în cadrul competiţiei desfăşurate pentru a stimula îndepărtarea gunoaielor de pe domeniul public şi colectarea selectivă a deşeurilor. 

"Din aceşti bani am amenajat locul de joacă din parc, cu tobogan, carusel, leagăne, bănci şi mese de ping-pong. Partea stângă a parcului am finalizat-o recent, după ce am expropriat două case, iar acum spaţiul verde se află în mijlocul principalelor instituţii din localitate: primărie, şcoală, sediul Poliţiei Locale şi centrul de permanenţă", a spus primarul comunei, Mihai Sferle.

Restul investiţiei, de peste 800.000 de lei, a fost asigurat din fondurile Primăriei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!