Ne bucurăm că sunteți interesate de sănătatea dumneavoastră și de campania de testare gratuită Babeș Papanicolaou / HPV. Astfel, pentru a reuși să testăm cât mai multe femei din Oradea, am decis să prelungim campania de testare cu încă o săptămână.

Dacă nu ați apucat încă să vă programați, vă așteptăm și în săptămâna 07-11 August între orele 08:00 – 19:00 la unitatea mobilă care este amplasată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor – Maternitate, Calea Clujului 50.

Pentru programări sunați la numărul de telefon 0215 277 598. Vor fi testate și femeile care nu au programare. Cele cu programare vor avea prioritate.

Condiţii de testare

- Testul Babeş-Papanicolaou se realizează femeilor cu vârsta cuprinsă între 24-29 de ani

- Testul HPV se realizează femeilor cu vârsta cuprinsă între 30-64 de ani

- Sunt eligibile doar femeile cu uterul prezent, fără istoric de histerectomie totală

- Nu sunt eligibile femeile cu diagnostic confirmat de cancer de col uterin

- Nu sunt eligibile femeile care au mai beneficiat de un test gratuit de screening al cancerului de col uterin în cadrul programului

- Pot participa femeile asigurate sau neasigurate, fără bilet de trimitere, doar cu buletin/CI care atestă vârsta și domiciliul în Regiunea Nord-Vest (Județele Cluj, Bihor, Sălaj, Satu-Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud)

Mai multe informații despre cancerul de col uterin găsiți pe site-ul proiectului www.potisaprevii.eu, accesând pagina de Facebook „Poţi să Previi” sau la TelVerde (număr gratuit) 0800 390 391

Cancerul de col uterin poate fi prevenit!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!