Asociaţia Culturală Artemotion va deschide, vineri, de la ora 19, o nouă stagiune cu spectacole de teatru independent, cu premiera "Cacealmaua", o comedie după un text de Jordi Galceran, ai cărui protagonişti vor fi actorii Sebastian Lupu şi Petre Ghimbăşan, au anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, organizatorii.

Asociaţia Artemotion a fost înfiinţată în 2009, iar de atunci a realizat mai multe spectacole de teatru, în special comedii, pe care le-a jucat în pub-urile şi cafenelele orădene. Cea mai nouă locaţie în care se dau spectacolele Artemotion – între care "Gunoierul", "Buletinista" şi "1.000 de motive să te omor" – este Urban Place, pe strada Tudor Vladimirescu.

Spectacolul "Cacealmaua" va fi tot o comedie, recomandată, din cauza limbajului, persoanelor cu vârste de peste 18 ani. Piesa începe cu un bărbat care încearcă să obţină un credit de la o bancă, fapt care duce la o serie de încurcături amuzante, se rezumă organizatorii să spună. Producţia spectacolului este susţinută, în premieră, de o firmă de mobilă din Bihor.

Stagiunea Artemotion, cea de-a noua, va cuprinde spectacole săptămânale. Fără prea multă promovare, locurile pentru premiera de vineri s-au epuizat rapid. Drept urmare, actorii de la Artemotion vor juca spectacolul şi pe 24 noiembrie, respectiv 1 Decembrie.

Rezervările se fac pe pagina de Facebook a Artemotion sau la numărul de telefon 0745.057.448. Preţul unui bilet este de 20 lei.

Citeşte mai mult despre Artemotion, în articolulTeatru la bere: Trupa de teatru Artemotion, fondată de câţiva actori orădeni, cucereşte tot mai mulţi spectatori