"O poveste cu cântec" sau "Punguţa cu doi bani" redă ca structură ideile din povestea clasică semnată de Ion Creangă, dar ancorată în acelaşi timp în modernism prin adaptarea textuală realizată de Ecaterina Mihăescu Păun. Muzica actuală şi antrenantă, precum şi îmbinarea jocului de marionete cu cel al actorilor s-a realizat într-o manieră fină, graţie regizorului Mihai Păun, el însuşi provenit din rândurile actorilor, dar şi scenografei Iuliana Ghoerghişor care a imaginat mişcările şi decorurile vesele.

Povestea urmează clasicul fir epic al "Punguţei cu doi bani", presărat cu glume şi ironii din partea moşului şi a babei intrepretaţi de Florian Silaghi, respectiv Mirela Corbeanu.

Personajului cheie, şi anume cocoşului, i-a dat viaţă Alexandru Pop, iar găinei - Zentania Lupşe. Prezenţa celor trei păpuşi a fost elementul inedit care a dat un plus de valoare piesei, prin reacţia de bucurie a copiilor, care doar în Scufiţa Roşie mai au parte de prezenţa marionetelor pe scenă. Astfel Anca Turcuţ a mânuit-o pe Demzela, Andrei Fazecaş pe boier, iar Ioana Dagău pe Katrina. Şi finalul a adus o tentă nouă, prin bunătatea moşului care hotărăşte să uite răutăţile din trecut, să facă pace şi să împartă cu baba bogăţiile aduse de cocoş.

Cu totul, piesa a reprezentat cu real succes, ca de fiecare dată, sala de 200 de locuri fiind arhiplină.

Premiera a fost dedicată în memoria actriţei Rodica Suplăcan plecată subit de pe scena vieţii acum o lună, la spectacol participând astfel şi prieteni şi rude ale regretatei artiste.