Primarul Cătălin Hurdubae (PSD), care conduce oraşul Tecuci, judeţul Galaţi, a fost scos la vânzare pe OLX, la preţul iniţial de 1 leu şi cu un bonus inedit: o tavă de mici cu muştar. Mesajul postat de "un tecucean ţepuit de PSD" s-a viralizat rapid.

"Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud. Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpam de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci!", este textul anunţului postat pe OLX, joi, 21 martie 2019, la ora 18.04.

Potrivit ziare.com, după ce a generat mii de comentarii la adresa primarului, anunţul inedit a fost scos de pe site-ul de vânzări, unde a apărut mesajul "Cel mai probabil produsul a fost vândut. Să ne bucurăm o clipă pentru vânzător".

Primarul Cătălin Hurdubae a stârnit hohote de râs pe internet anul trecut, când a inaugurat cu pâine şi sare, dar şi cu panglica tăiată festiv, o scară de incendiu la o gradiniţă.