După ce în urmă cu zece zile cinci jucători de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor au fost convocaţi la loturile naţionale de juniori, Ad. Petricău, V. Petricău, S. Mune, C. Sas şi A. Luduşan, pe adresa clubului FC Bihor a sosit la începutul acestei săptămâni alte convocări pentru tinerii fotbalişti ai clubului orădean.

Astfel, cei cinci au fost chemaţi din nou pentru o acţiune programată pentru trei zile, între 6 şi 8 august, iar pe lângă aceştia, au mai fost convocaţi trei tineri jucători ai Centrului de Copii şi Juniori de la FC Bihor. Este vorba despre Coriolan Chiş, Ionuţ Ban şi Iulian Cuc, care au fost chemaţi pentru o acţiune a lotului naţional U18 care se va desfăşura în perioada 6-17 august. Va fi un fel de trial pentru următorul joc al naţionalei de juniori U18.

De precizat că este pentru prima dată în istoria recentă a clubului FC Bihor când 8 jucători sunt convocaţi la loturile naţionale de juniori.

"Uite că şi Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor dă roade. Munca acestor copii şi al şefului Centrului de Copii şi Juniori de la club este de apreciat şi lăudat. Urmează ca la nivelul clubului, noi să avem grijă de ei, să-i promovăm încet atât la echipa a doua cât şi la prima echipă", a declarat preşedintele clubului FC Bihor, Viorel Nemeş.