ERA Park îi invită pe toţi micuţii într-o "călătorie" în Egiptul Antic. În premieră pentru Oradea, sub cupola centrului comercial a fost amenajată o atracţie tematică, care cuprinde o piramidă de dimensiuni mari, cufere, comori, statuete egiptene, dar şi reproduceri ale celor mai cunoscute artefacte din Egiptul Antic, au anunţat organizatorii.

Curioşii care vor vizita piramida vor afla, în cadrul unei prezentări audio, detalii şi informaţii despre Epigt şi despre faraoni, într-un spectacol de muzică, lumini şi fum. Tot în interiorul piramidei, micuţii vor descoperi hieroglife, simboluri egiptene, sarcofage şi mumii.

"Copiii vor primi câte un pergament ce deţine o parte din secretele Egiptului, iar la ieşirea din piramidă vor avea ocazia să se fotografieze cu un personaj emblematic, o mumie egipteană", se arată în comunicatul ERA Park.

În weekend-uri, în zona piramidei vor fi organizate şi jocuri cu surprize pentru participanţi. Atracţia va putea fi vizitată până pe 30 iunie.

Pe de altă parte, organizatorii au anunţat că, în weekend-ul 25-27 mai, ERA vă găzdui o nouă ediţie a Târgului de Produse Tradiţionale. Între orele 10 şi 20, orădenii vor găsi pe holurile centrului comercial oferta mai multor producători şi comercianţi bihoreni, care include produse lactate şi preparate din carne, dulceţuri şi compoturi naturale, paste făinoase şi ulei natural.