Premierul Nicolae Ciucă va fi prezent, miercuri, la Oradea, unde va lua parte atât la inaugurarea noii săli polivalente, dar și la festivitățile prilejuite de 20 aprilie.

Potrivit unei informări transmise de Primăria Oradea, inaugurarea noii Săli Polivalente va avea loc la ora 10.

Între orele 11 și 12.30, premierul va lua parte la Festivități dedicate zilei de 20 aprilie, pentru ca între orele 12:45 și 13:20 să participe la Prezentarea proiectului drumului de legătură dintre centura Oradea și Autostrada A3.

Așa cum BIHOREANUL a mai scris, miercuri, 20 aprilie, se împlinesc 103 ani de la eliberarea Oradiei de sub regimul bolşevic al lui Belá Kun de către trupele române conduse de generalul Traian Moşoiu.

Festivităţile vor începe la ora 11, în Piața Unirii, cu întâmpinarea oficialităţilor şi salutarea drapelului de luptă, pentru ca de la ora 12 să se mute la statuia generalului Traian Moşoiu din strada Armatei Române, urmând să se încheie la ora 13.

Pe 20 aprilie 1919, generalul Traian Moşoiu şi trupele sale au intrat în Oradea, eliberând astfel oraşul de regimul politic totalitar bolşevic al lui Béla Kun.

Vezi mai jos programul detaliat al manifestărilor!

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!