Teatrul Regina Maria a primit cinci premii pentru spectacolul muzical "Leonce şi Lena" cu care s-a prezentat la ediţia a 24-a a Festivalului Internaţional de Teatru "Atelier" din Baia Mare. Richard Balint a primit două premii pentru "cel mai bun actor", unul din partea juriului şi unul din partea publicului.

Premiile Festivalului "Atelier" s-au decernat duminică, juriul acestei ediţii fiind format din Cristian Ban (preşedintele juriului), Gabriela Lupu, Lorena Copil, Ştefan Caraman şi Ioan Botiş.

Trei dintre premiile acordate de juriu au revenit spectacolului orădean "Leonce şi Lena". Este vorba despre premiul special al juriului pentru muzică, care i-a fost acordat Adei Milea (constând în tabloul Portretul lui Charles Darwin, oferit de artistul Paul Covaci), premiul pentru cel mai bun scenograf, care i-a revenit lui Adrian Damian (constând în lucrarea Mnester Dansează, de Agatha Hory) şi premiul pentru cel mai bun actor, câştigat de Richard Balint (ce a constat în lucrarea Portretul lui Eugene Ionesco, oferită de artistul plastic Vasile Naşcu).

Mai mult, "Leonce şi Lena" a câştigat două premii din partea publicului, unul pentru cel mai bun actor - Richard Balint, rolul "Valerio" - şi cel mai bun scenograf pentru Adrian Damian.