Preotul Constantin Necula, consilier misionar-pastoral şi de imagine al Mitropoliei Ardealului, profesor universitar la Facultatea de Teologie din Sibiu, că ascultă zilnic Rock FM, într-un interviu acordat vineri Agerpres.

De asemenea, preotul a spus că recent i-a cumpărat fiicei sale un tricou din Hard Rock din Bucureşti. 

"Eu sunt pe Rock FM cam patru ore pe zi. Îmi fac temele la matematică, unde mai lucrez sau în ceea ce priveşte o lectură uşoară, ascult Rock FM. Săptămâna trecută m-am dus la Hard Rock în Bucureşti să cumpăr un tricou pentru fiica mea. Era un tânăr remarcabil care vindea acolo, care mi-a zis: 'părinte nici nu ştiu cum să îţi spun, sărut-mâna, salut, bine ai venit'. Cred că nu se întâmplase ca o reverendă să treacă printre lucrurile de acolo", a spus preotul Constantin Necula.

Constantin Necula este singurul preot care a apărut în ultimele zile în mijlocul protestararilor din Sibiu, deşi a fost huiduit şi înjurat de o parte dintre aceştia. Preotul spune că nu este împotriva rockerilor şi nu crede că toţi rockerii sunt satanişti. 

"Eu cred că nu toţi rockerii sunt satanişti aşa cum cred că nu toţi ortodocşii sunt ortodocşi, în aceeaşi măsură. Nu (am nimic împotriva rockerilor n.r.). În special, nu am nimic împotriva rockerilor români, care sunt mai echilibraţi. Iar eu, prima dată, era să fac puşcărie sub comunişti, pentru că m-am dus să ascult Beatles la Sala Sporturilor din Braşov. Eu am fost crescut într-o ţară unde erau mai multe spitale decât biserici, nu prea aveam unde să ne întâlnim tinerii şi atunci ne întâlneam la Sala Sporturilor şi ascultam Beatles şi ne-au săltat pe toţi atunci", a mai spus Constantin Necula.