Consiliul Judeţean a adoptat, joi, bugetul pe 2015, alocând clubului FC Bihor doar 500.000 lei din suma de 1,25 milioane lei cu care a susţinut clubul în sezonul trecut.

"Această sumă ne ajunge doar pentru Centrul de Copii şi Juniori şi ne mai rămâne de o prăjitură", a declarat Viorel Nemeş, preşedintele FC Bihor, care a arătat că sumele alocate fotbalului au scăzut treptat în ultimii ani. "Dacă, în 2013, clubul a primit câte 2 milioane de lei de la Consiliul Local şi Judeţean, în 2014, câte 1,25 milioane, acum primim doar 0,5 milioane", a spus Nemeş.

Preşedintele clubului fanion al judeţului a cerut, încă o dată, sprijinul Consiliului Local pentru FC Bihor. "Încă o dată fac apel la înţelegerea Consiliului Local şi al Primăriei pentru a veni alături de club, dacă nu Consiliul Local, măcar AIO. Am făcut o hârtie oficială pe care am trimis-o Primăriei în urmă cu o lună în acest sens, dar până acum nu am primit nici un răspuns oficial", a declarat Viorel Nemeş.

CJ Bihor a votat, joi, un buget mult mai mic pentru FC Bihor, însă, pentru a atenua îngrijorările angajaţilor, conducerea Consiliului Judeţean susţine că suma alocată prin buget este, deocamdată, doar o parte a celei care va fi acordată clubului. "Am prevăzut în bugetul pe 2015 mai puţini bani pentru FC Bihor deoarece, în momentul de faţă, nu este lămurit în ce măsură vor mai veni şi alţi parteneri la club. În funcţie de aportul acestora, vom mai completa alocaţia", a declarat pentru BIHOREANUL Horia Carţiş, directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Cornel Popa.

Citeşte şi: Mai puţini bani pentru FC Bihor de la bugetul singurului acţionar, Consiliul Judeţean